O Kremici

Kremica je spletno mesto za vse, ki radi ustvarjate svojo kozmetiko in mila, ali pa boste s tem šele začeli. Na strani boste našli osnovna navodila, recepte, kmalu pa tudi vse potrebne sestavine za vaše naravne kozmetične kreacije 🙂 Seveda pa bomo poskrbeli tudi za tečaje in delavnice, kjer boste lahko pridobili nova znanja in izdelali zanimive izdelke.

Za večino informacij na strani skrbim Tina, mlada mamica in tako po izobrazbi kot tudi po duši raziskovalka. S pomočjo osnov biokemije, biologije in kemije ter s prebiranjem raznovrstne literature s področja kozmetologije že šest let doma ustvarjam celo vrsto naravnih kozmetičnih izdelkov. Začelo se je z enostavnejšimi emulzijami, ki so me takoj zasvojile in doma sem ustvarjala kreme za telo, za obraz, za roke … Tekom nosečnosti in ob rojstvu sina sem se poglobila v naravno nego nosečnic in dojenčkov. Kasneje pa spoznala še vse o negi las, naravnih parfumih in tudi naravnih milih. Tako pri nas v trgovini kupujemo le še zobno pasto (pa še to že preizkušam domačo verzijo 🙂 ). Družinske člane in prijatelje vedno obdaruje z domačimi darilci, ki se poleg kvalitete ponašajo tudi z ljubeznijo, ki je bila vložena v njihov nastanek.

Vabim vas, de se mi na čudoviti poti naravne kozmetike pridružite tudi vi! Znanje, uspešne in neuspešne poskuse bom z veseljem delila z vami. Če imate vprašanje ali pa težave pri izdelavi določenega izdelka, se brez težav obrnete name (tina@kremica.si) in po svojih najboljših močeh se bom potrudila pomagati.

S spletno stranjo upravlja
Tina Svetek s.p.
Runarsko 7
1385 Nova vas
DŠ: 39513718