Brezplačne etikete za domačo kozmetiko

Prihaja čas obdarovanj in domača kozmetika je res lepo darilo – osebno, iz srca in še uporabno. Da bodo vaši izdelki tudi videti vrhunsko, bodo za piko na i posrkbele naše predloge za etikete. Zasnovane so tako, da poleg barvitega vzorca vsebujejo prazen prostor, kamo vstavite vaše besedilo. Na voljo so v šestih različnih vzorcih, da boste gotovo našli primernega za vaš okus.

Etikete nalepke

Etikete so različnih dimenzij:

Krajša podolgovata, ki paše na 100 ml PET lonček,
daljša podolgovata, ki paše na 200 ml PET lonček,
pravokotna, primerna tako za večje, kot tudi manjše stekleničke,
majhna kvadratna nalepka za tubice za balzame za usta,
ter okrogla nalepka, ki je primerna za pokrove PET lončkov, za vrh Kilner lončka, lepo pa se poda tudi kot nalepka za milo.

 

Vse etike so v eni datoteki (Microsoft Word), vsaka je v obliki slikovne png datoteke, ki jo enostavno skopirate v poljuben program za oblikovanje. Lahko pa napise vstavite kar s pomočjo okvirčka z besedilom v programu Word. Če boste tiskali veliko etiket naenkrat, vam svetujem nakup A4 etiket oz. nalepk. Na eno stran natistine vaše končne etikete, nato pa jih izrežete. Tisk okroglih nalepk je najlažji, če uporabite posebne pole z že izrezanimi etiketami (na primer Zweckform Avery). Če vam oblikovanje s pomočjo računalika ni najbolj pri srcu, pa lahko etikete natisnete brez napisov in v prostorčke ročno napišete besedilo.

 

Pa še namig za konec: da bodo vače nalepke bolj odporne na mokroto ali maščobo, jih pred lepljenjem na lončke prelepite s prozorno samolepilno folijo 🙂

Takole, v spodnja polja vpišite svoje podatke in na vaš e-naslov boste prejeli povezavo do datoteke z nalepkami. Veselo na delo! 🙂

Pogoji prenosa datotek

0 odzivov

Povej mnenje

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor